Club-nieuwsbericht
Test
 
ONR Clubportaal
Laatste nieuws
Sun 01 Jul
Voorlopige indeling jeugd najaarscompetitie 2007

Trainingstijden zijn inmiddels bekend, start D, E en F vanaf maandag 20 augustus, rest van de junior...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Bonnenactie gaat weer van start !!!

Mon 08 Jan, 15:47


Reserveer vrijdagavond 26 januari in jullie agenda!



Op vrijdagavond 26 januari vindt de jaarlijkse bonnenactie plaats waarbij de inzet van de senioren (veld en zaal) en de A’s en B’s cruciaal is voor het slagen van deze actie. Enerzijds is het een manier om iets terug te doen naar onze sponsoren en anderzijds leveren de inkomsten uit deze actie een belangrijke bijdrage in de dekking van de vaste kosten van de vereniging.

Op zeer korte termijn worden de leiders ingelicht die op hun beurt jullie als spelers (lopers) nader inlichten. In het kort komt het neer op het volgende:

  1. Op vrijdagmiddag 26 januari tussen 16.00u en 19.00u dienen de bonnen te worden afgehaald in de bestuurskamer van ONR. In teamverband worden dezelfde avond de geselecteerde straten bezocht.
  2. Tot 21.00u kan het geld worden geretourneerd. Er bestaat een uitloopmogelijkheid naar zaterdag 27 januari voor de verkoop en het retourneren van geld. Bij de bar is daarna een gratis drankje beschikbaar.
  3. Elke speler krijgt een tas met 20 boekjes, waarvan er minimaal 10 moeten worden verkocht. De tas is voorzien van een verkoopinstructie die vooraf gelezen dient te worden.  

De ervaring van voorgaande jaren leert ons dat je in het tijdsbestek van een wedstrijd (90 minuten) gemiddeld 15 boekjes kan verkopen waardoor je voor jouw club in 1 wedstrijd feitelijk € 75 hebt verdiend.

Namens het bestuur wens ik jullie veel succes met deze wedstrijd en ga er als een team tegenaan!

Jeroen Fierstra. Penningmeester ONR








Terug
 
 
 
 
Sponsorgalerie